Opleidingskalender

HomeOpleidingskalenderWord: Tips & tricks

Word: Tips & tricks

Dé Office toepassing waarmee je heel eenvoudig unieke documenten creëert, is Microsoft Word. Het staat ongetwijfeld ook op jouw pc geïnstalleerd, maar ken jij al de kneepjes van het vak?

Word

Eindeloze opmaakmogelijkheden, een spellings- en grammaticacontrolefunctie en heel simpel in gebruik, wat zoek je nog meer in een tekstverwerkingsprogramma? Na onze cursus Word heeft de Office toepassing geen geheimen meer voor jou. Je leert de verschillende opmaakstijlen toepassen, wijzigen, creëren, verwijderen of beheren. Je slaagt erin een volledige inhoudsopgave in te voegen in slechts een paar klikken. Je ontdekt hoe je een trefwoordenregister maakt. Een handige toepassing om de lezer aan de hand van een woord door te verwijzen naar een relevante pagina. Verder ontdek je hoe de pagina- en sectie-einden werken en hoe je je Word-document deelt met andere gebruikers.

Wanneer je klikt op de roze knop ‘Xylos’ aan de rechterzijde, word je doorverwezen naar de juiste locatie om in te schrijven. Hier kan je ook goed de inhoud bekijken.

Locatie van het evenement

Noorderlaan 139, 2030 Antwerpen

€365

Tijd

09:00 - 17:00

Datum

26.04.2019

Adres

Noorderlaan 139, 2030 Antwerpen, België

Opleidingsverstrekker

Xylos