Contact

HomeContact

Haal het beste uit je Office pakket met Kafeïne

Al je notities verzamelen op 1 plek, vergaderingen inplannen in de agenda van je collega of je publiek omver blazen met een verbluffende presentatie? Bij Kafeïne leren we je de tips en trucs om het beste uit elk Office programma te halen met gevarieerde computeropleidingen.

We geven regelmatig open opleidingen bij meerdere opleidingscentra. We delen onze kennis van het Office pakket aan de hand van praktijkgerichte cursussen en zetten je aan het werk in de verschillende programma’s. Vanaf 2022 organiseren we zelf ook opleidingen, waar je ook als particulier kan inschrijven.

We komen ook langs bij jou op kantoor en geven volledig op maat gemaakte ICT opleidingen. Dé kans om al je Office vragen op ons af te vuren, want we nemen uitgebreid de tijd om ze één voor één te beantwoorden.

Zin om aan de slag te gaan met Office? Tijdens onze lessen zijn we telefonisch niet bereikbaar, dus laat ons weten via mail of onderstaand contactformulier over welk programma je meer te weten wilt komen of voor welke opleiding je wil inschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwelsesteenweg 266, 2560 Nijlen


0495 34 64 68BE 0837.430.890