Klanten

HomeKlanten

Een open opleiding Office bijwonen van Kafeïne?

Misschien kwam je Kafeïne al tegen tijdens vorige ICT-opleidingen? Dat kan. We geven onder meer opleidingen bij IT1 en Cevora om er onze kennis te delen met cursisten aan de hand van een opleiding Office.

Het beste van jezelf geven op de werkvloer, dat stimuleren we bij Kafeïne aan de hand van een opleiding Office. We geven open trainingen bij Cevora, het opleidingscentrum van het Aanvullend Nationaal Paritair Comité voor Bedienden om de kennis en vaardigheden van medewerkers op te krikken. Want van zodra werknemers zich beter voelen, zullen ze beter presteren en vice versa.

Ook bij Xylos geven we regelmatig trainingen. Aan de hand van een opleiding Office ondersteunen we organisaties door ze kennis bij te brengen en efficiëntie te brengen in de uitvoering van hun dagelijkse taken.

Kafeïne geeft ook Office opleidingen bij IT1, dat ICT-totaaloplossingen en –diensten levert. Deze verlopen in de vorm van praktijkgerichte, klassikale trainingen, computer based trainingen en one on one trainingen. Telkens gaan we op zoek naar de behoeften van de cursist en passen de opleidingen hierop aan.

Een opleiding Office bijwonen?

Neem een kijkje in onze opleidingskalender.

Klantenervaringen

Een fijne enthousiaste Cevora-docente. Doe zo voort!

Patrick Van Driessche

Projectleider werknemersopleidingen bij Cevora
Office trainingen waar zowel beginners als gevorderden talrijke tips meekregen. Vooral de flexibiliteit om een programma op maat van ons bedrijf op te maken is een echte troef. De stijl van lesgeven werd door de cursisten gesmaakt.

Bart Lannoo

Coördinator bij Marine Harvest